Latva-Kiskola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Kiskola

Latva-Kiskola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Latva-Kiskola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 58

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Kiskola on noin sijalla 10 000.

Latva-Kiskola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Kiskola on melko pitkä nimi.

Latva-Kiskola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Kiskola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Кискола tarkoittaa nimeä Latva-Kiskola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Kiscola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Kiskola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Kiskola tai Latifa Latva-Kiskola.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Kiskola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Kiskola i Finland. Surname Latva-Kiskola in Finland.

©Tuomas Salste