Latva-Kyyny: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Kyyny

Latva-Kyyny on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Kyyny-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Kyyny on noin sijalla 15 000.

Latva-Kyyny-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Kyyny on melko pitkä nimi.

Latva-Kyyny on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Kyyny ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Кюуню ("Latva-Kjuunju") tarkoittaa nimeä Latva-Kyyny. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Kÿnÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Kyyny olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Kyyny tai Latifa Latva-Kyyny.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Kyyny

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Kyyny i Finland. Surname Latva-Kyyny in Finland.

©Tuomas Salste