Latva-Mantila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Mantila

Latva-Mantila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Mantila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Mantila on noin sijalla 18 000.

Latva-Mantila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Mantila on melko pitkä nimi.

Latva-Mantila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Mantila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Мантила tarkoittaa nimeä Latva-Mantila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Mandila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Mantila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Mantila tai Latifa Latva-Mantila.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Mantila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Mantila i Finland. Surname Latva-Mantila in Finland.

©Tuomas Salste