Latva-Panula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Panula

Latva-Panula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Panula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Panula on noin sijalla 17 000.

Latva-Panula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Panula on melko pitkä nimi.

Latva-Panula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Panula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Latva-Panula

Latva-Panula (paikannimi)

Latva-Panula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Latva-Panula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Latva-Panula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Панула tarkoittaa nimeä Latva-Panula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Panula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Panula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Panula tai Latifa Latva-Panula.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Panula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Panula i Finland. Surname Latva-Panula in Finland.

©Tuomas Salste