Latva-Pirilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Pirilä

Latva-Pirilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Pirilöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Pirilä on noin sijalla 18 000.

Latva-Pirilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Pirilä on melko pitkä nimi.

Latva-Pirilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Pirilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Пириля ("Latva-Pirilja") tarkoittaa nimeä Latva-Pirilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Pirilä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Pirilä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Latva-Pirila tai Latva-Pirilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Pirilä tai Latifa Latva-Pirilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Pirilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Pirilä i Finland. Surname Latva-Pirilä in Finland.

©Tuomas Salste