Latva-Rasula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Rasula

Latva-Rasula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Rasula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Rasula on noin sijalla 20 000.

Latva-Rasula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Rasula on melko pitkä nimi.

Latva-Rasula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Rasula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Расула tarkoittaa nimeä Latva-Rasula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Rasula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Rasula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Rasula tai Latifa Latva-Rasula.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Rasula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Rasula i Finland. Surname Latva-Rasula in Finland.

©Tuomas Salste