Latva-Somppi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Somppi

Latva-Somppi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Somppien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Somppi on noin sijalla 16 000.

Latva-Somppi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Somppi on melko pitkä nimi.

Latva-Somppi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Somppi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Сомппи tarkoittaa nimeä Latva-Somppi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Sompj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Somppi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Somppi tai Latifa Latva-Somppi.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Somppi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Somppi i Finland. Surname Latva-Somppi in Finland.

©Tuomas Salste