Latvateikari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latvateikari

Latvateikari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latvateikarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latvateikari on noin sijalla 15 000.

Latvateikari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latvateikari on melko pitkä nimi.

Latvateikari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latvateikari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Latvateikari

Latvateikari (paikannimi)

Latvateikari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Latvateikari jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Latvateikari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латватейкари tarkoittaa nimeä Latvateikari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwateicarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latvateikari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latvateikari tai Latifa Latvateikari.

Samankaltaisia nimiä kuin Latvateikari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latvateikari i Finland. Surname Latvateikari in Finland.

©Tuomas Salste