Laurikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Laurikka

Laurikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Laurikka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 58

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Laurikka on noin sijalla 10 000.

Laurikka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Laurikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Laurikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Laurikka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Laurikka

Laurikka (paikannimi)Katuosoitteissa

Laurikka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Laurikka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Laurikka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Laurikankatu, Laurikantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Laurikka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лаурикка tarkoittaa nimeä Laurikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lauri Laurikka tai Lauriina Laurikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Laurikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Laurikka i Finland. Surname Laurikka in Finland.

©Tuomas Salste