Lauttamäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lauttamäki

Lauttamäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lauttamäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lauttamäki on noin sijalla 20 000.

Lauttamäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lauttamäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lauttamäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Lauttamäki

Lauttamäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Lauttamäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lauttamäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lauttamäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lauttamäentie, Lauttamäki. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lauttamäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лауттамяки ("Lauttamjaki") tarkoittaa nimeä Lauttamäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Lauttamaki tai Lauttamaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lauha Lauttamäki tai Lauli Lauttamäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Lauttamäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lauttamäki i Finland. Surname Lauttamäki in Finland.

©Tuomas Salste