Lehdontie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehdontie

Lehdontie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lehdonteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehdontie on noin sijalla 20 000.

Lehdontie-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lehdontie on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehdontie ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Lehdontie osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lehdontie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehdontie, Vanha Lehdontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехдонтие ("Lehdontije") tarkoittaa nimeä Lehdontie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechdondie on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehdontie olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehdontie

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehdontie i Finland. Surname Lehdontie in Finland.

©Tuomas Salste