Lehmuskallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehmuskallio

Lehmuskallio on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lehmuskallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 111

v. 2015 112

v. 2016 113

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehmuskallio on noin sijalla 6 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Lehmuskallio on melko pitkä nimi.

Lehmuskallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehmuskallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1937
Lakanneet yritykset
perust. 1977

Sana Lehmuskallio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lehmuskallio

Lehmuskallio (paikannimi)

Lehmuskallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lehmuskallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Lehmuskallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехмускаллио tarkoittaa nimeä Lehmuskallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechmuscalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehmuskallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehmuskallio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lehmuskallio.com, lehmuskallio.fi, lehmuskallio.eu, lehmuskallio.info, lehmuskallio.name, lehmuskallio.net, lehmuskallio.org, lehmuskalliot.com, lehmuskalliot.eu, lehmuskalliot.fi, lehmuskalliot.info, lehmuskalliot.name, lehmuskalliot.net, lehmuskalliot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehmuskallio i Finland. Surname Lehmuskallio in Finland.

©Tuomas Salste