Lehmuskorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehmuskorpi

Lehmuskorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lehmuskorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehmuskorpi on noin sijalla 16 000.

Lehmuskorpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lehmuskorpi on melko pitkä nimi.

Lehmuskorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehmuskorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Lehmuskorpi

Lehmuskorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lehmuskorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lehmuskorpi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lehmuskorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehmuskorventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lehmuskorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехмускорпи tarkoittaa nimeä Lehmuskorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechmuscorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehmuskorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehmuskorpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehmuskorpi i Finland. Surname Lehmuskorpi in Finland.

©Tuomas Salste