Lehmusoksa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehmusoksa

Lehmusoksa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lehmusoksien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 70

v. 2016 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehmusoksa on noin sijalla 8 600.

Lehmusoksa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lehmusoksa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehmusoksa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1961–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lehmusoksa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Lehmusoksa osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lehmusoksa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehmusoksantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехмусокса tarkoittaa nimeä Lehmusoksa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechmusoxa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehmusoksa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehmusoksa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehmusoksa i Finland. Surname Lehmusoksa in Finland.

©Tuomas Salste