Lehmusvuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehmusvuori

Lehmusvuori on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lehmusvuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 142 max

v. 2014 145

v. 2015 145

v. 2016 146

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehmusvuori on noin sijalla 5 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Lehmusvuori on melko pitkä nimi.

Lehmusvuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehmusvuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lehmusvuoria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Lehmusvuoren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1915–1925
Lakanneet yritykset
perust. 1958–1986

Sana Lehmusvuori esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lehmusvuori

Lehmusvuori (paikannimi)

Lehmusvuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lehmusvuori jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Lehmusvuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехмусвуори tarkoittaa nimeä Lehmusvuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechmusfwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehmusvuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehmusvuori

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lehmusvuori.com, lehmusvuori.org, lehmusvuoret.com, lehmusvuoret.eu, lehmusvuoret.fi, lehmusvuoret.info, lehmusvuoret.name, lehmusvuoret.net, lehmusvuoret.org, lehmusvuori.eu, lehmusvuori.fi, lehmusvuori.info, lehmusvuori.name, lehmusvuori.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehmusvuori i Finland. Surname Lehmusvuori in Finland.

©Tuomas Salste