Lehtikuusi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehtikuusi

Lehtikuusi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lehtikuusien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehtikuusi on noin sijalla 14 000.

Lehtikuusi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lehtikuusi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehtikuusi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lehtikuusi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Lehtikuusi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lehtikuusi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehtikuusenkatu, Lehtikuusenkuja, Lehtikuusenpolku, Lehtikuusentie, Lehtikuusikuja, Lehtikuusitie, Lehtikuusivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехтикууси tarkoittaa nimeä Lehtikuusi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechticusj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehtikuusi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehtikuusi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehtikuusi i Finland. Surname Lehtikuusi in Finland.

©Tuomas Salste