Lehtosalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lehtosalo

Lehtosalo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lehtosalojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 108 max

v. 2014 152

v. 2015 154

v. 2016 156

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lehtosalo on noin sijalla 4 700.

Lehtosalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lehtosalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1939–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1999

Sana Lehtosalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lehtosalo

Lehtosalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Lehtosalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lehtosalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lehtosalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lehtosalo, Lehtosalontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lehtosalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lehtosalot ulkomailla

Ruotsissa Lehtosalo oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лехтосало tarkoittaa nimeä Lehtosalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lechtosalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lehtosalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Lehtosalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lehtosalo.com, lehtosalo.eu, lehtosalo.fi, lehtosalo.info, lehtosalo.name, lehtosalo.net, lehtosalo.org, lehtosalot.com, lehtosalot.eu, lehtosalot.fi, lehtosalot.info, lehtosalot.name, lehtosalot.net, lehtosalot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lehtosalo i Finland. Surname Lehtosalo in Finland.

©Tuomas Salste