Leivonmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leivonmäki

Leivonmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Leivonmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leivonmäki on noin sijalla 18 000.

Leivonmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Leivonmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leivonmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1919–1928
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1996

Sana Leivonmäki tai Leivonmäen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Leivonmäki

Leivonmäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Leivonmäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leivonmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leivonmäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leivonmäenkuja, Leivonmäentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Leivonmäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лейвонмяки ("Leivonmjaki") tarkoittaa nimeä Leivonmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Leifwonmäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Leivonmäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Leivonmaki tai Leivonmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Leivo Leivonmäki tai Leia Leivonmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Leivonmäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: leivonmaki.fi, leivonmaet.com, leivonmaet.eu, leivonmaet.fi, leivonmaet.info, leivonmaet.name, leivonmaet.net, leivonmaet.org, leivonmaki.com, leivonmaki.eu, leivonmaki.info, leivonmaki.name, leivonmaki.net, leivonmaki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leivonmäki i Finland. Surname Leivonmäki in Finland.

©Tuomas Salste