Lejon: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lejon

Lejon on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lejon-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lejon on noin sijalla 18 000.

Lejon-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Lejon on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Lejon on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lejon ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Lejon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Lejon osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lejon esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lejonvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Lejon-suku ulkomailla

Ruotsissa Lejon oli 1 150 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Lejon oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

26115030
Lejon Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lejla Lejon.

Samankaltaisia nimiä kuin Lejon

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lejon.com, lejon.info, lejon.net, lejon.org, lejon.eu, lejon.fi, lejon.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lejon i Finland. Surname Lejon in Finland.

©Tuomas Salste