Lentolehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lentolehto

Lentolehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lentolehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lentolehto on noin sijalla 19 000.

Lentolehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lentolehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lentolehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лентолехто tarkoittaa nimeä Lentolehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lendolechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lentolehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lena Lentolehto tai Lenna Lentolehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Lentolehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lentolehto i Finland. Surname Lentolehto in Finland.

©Tuomas Salste