Lentovaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lentovaara

Lentovaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Lentovaarojen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Paikannimi Lentovaara

Lentovaara (paikannimi)

Lentovaara on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lentovaara jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Lentovaara-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лентоваара tarkoittaa nimeä Lentovaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lendofwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lentovaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lena Lentovaara tai Lenna Lentovaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Lentovaara

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lentovaara i Finland. Surname Lentovaara in Finland.

©Tuomas Salste