Lepikkö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lepikkö

Lepikkö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lepikkö-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 94

v. 2015 95

v. 2016 94

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lepikkö on noin sijalla 7 000.

Lepikkö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lepikkö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lepikkö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1919–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1995

Sana Lepikkö tai Lepikön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lepikkö

Lepikkö (paikannimi)Katuosoitteissa

Lepikkö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lepikkö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lepikkö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lepikkötie, Lepikönkatu, Lepikönkuja, Lepikönrinne, Lepiköntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lepikkö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lepiköt ulkomailla

Ruotsissa Lepikkö oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лепиккё ("Lepikkjo") tarkoittaa nimeä Lepikkö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Lepikko tai Lepikkoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lepikkö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lepikko.com, lepikko.eu, lepikko.fi, lepikko.info, lepikko.name, lepikko.net, lepikko.org, lepikot.com, lepikot.eu, lepikot.fi, lepikot.info, lepikot.name, lepikot.net, lepikot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lepikkö i Finland. Surname Lepikkö in Finland.

©Tuomas Salste