Leppäkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppäkangas

Leppäkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Leppäkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 184 max

v. 2014 222

v. 2015 222

v. 2016 221

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppäkangas on noin sijalla 3 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Leppäkangas on melko pitkä nimi.

Leppäkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leppäkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Leppäkankaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Leppäkankaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1996

Sana Leppäkangas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Leppäkangas

Leppäkangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Leppäkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 23 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leppäkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leppäkangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leppäkankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Leppäkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леппякангас ("Leppjakangas") tarkoittaa nimeä Leppäkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Leppakangas tai Leppaekangas, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppäkangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: leppakangas.com, leppakangas.eu, leppakangas.fi, leppakangas.info, leppakangas.name, leppakangas.net, leppakangas.org, leppakankaat.com, leppakankaat.eu, leppakankaat.fi, leppakankaat.info, leppakankaat.name, leppakankaat.net, leppakankaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leppäkangas i Finland. Surname Leppäkangas in Finland.

©Tuomas Salste