Leppälammi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppälammi

Leppälammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Leppälampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppälammi on noin sijalla 11 000.

Leppälammi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Leppälammi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leppälammi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Leppälammi

Leppälammi (paikannimi)Katuosoitteissa

Leppälammi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leppälammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leppälammi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leppälammi, Leppälammintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Leppälammi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леппяламми ("Leppjalammi") tarkoittaa nimeä Leppälammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Leppalammi tai Leppaelammi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppälammi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leppälammi i Finland. Surname Leppälammi in Finland.

©Tuomas Salste