Leppäsalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppäsalo

Leppäsalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Leppäsalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 58

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppäsalo on noin sijalla 10 000.

Leppäsalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Leppäsalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leppäsalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1971

Sana Leppäsalo tai Leppäsalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Leppäsalo

Leppäsalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Leppäsalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leppäsalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leppäsalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leppäsalo, Leppäsalontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Leppäsalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леппясало ("Leppjasalo") tarkoittaa nimeä Leppäsalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Leppasalo tai Leppaesalo, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppäsalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leppäsalo i Finland. Surname Leppäsalo in Finland.

©Tuomas Salste