Leppiaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppiaho

Leppiaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Leppiahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 108

v. 2015 112

v. 2016 113

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppiaho on noin sijalla 6 100.

Leppiaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leppiaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981–1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Leppiaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Leppiaho

Leppiaho (paikannimi)

Leppiaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leppiaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Leppiaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Leppiahot ulkomailla

Ruotsissa Leppiaho oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леппиахо tarkoittaa nimeä Leppiaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppiaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: leppiaho.com, leppiaho.eu, leppiaho.fi, leppiaho.info, leppiaho.name, leppiaho.net, leppiaho.org, leppiahot.com, leppiahot.eu, leppiahot.fi, leppiahot.info, leppiahot.name, leppiahot.net, leppiahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leppiaho i Finland. Surname Leppiaho in Finland.

©Tuomas Salste