Leppisaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Leppisaari

Leppisaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Leppisaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 64

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Leppisaari on noin sijalla 9 300.

Leppisaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Leppisaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Leppisaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952–1991
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Leppisaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Leppisaari

Leppisaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Leppisaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Leppisaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Leppisaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Leppisaarenkuja, Leppisaarenpolku, Leppisaarentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Leppisaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лепписаари tarkoittaa nimeä Leppisaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Leppisarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Leppisaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Leppisaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Leppisaari i Finland. Surname Leppisaari in Finland.

©Tuomas Salste