Lettosunti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lettosunti

Lettosunti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lettosuntien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lettosunti on noin sijalla 19 000.

Lettosunti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lettosunti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lettosunti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Lettosunti

Lettosunti (paikannimi)

Lettosunti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lettosunti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Lettosunti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lettosunnit ulkomailla

Ruotsissa Lettosunti oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Леттосунти tarkoittaa nimeä Lettosunti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lettosundj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lettosunti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Leticia Lettosunti.

Samankaltaisia nimiä kuin Lettosunti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lettosunti i Finland. Surname Lettosunti in Finland.

©Tuomas Salste