Liakka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liakka

Liakka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Liakka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liakka on noin sijalla 14 000.

Liakka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liakka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liakka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1923
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1982

Sana Liakka tai Liakan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Liakka

Liakka (paikannimi)Katuosoitteissa

Liakka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liakka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liakka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liakantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liakka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиакка tarkoittaa nimeä Liakka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lia Liakka tai Liam Liakka.

Samankaltaisia nimiä kuin Liakka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liakka i Finland. Surname Liakka in Finland.

©Tuomas Salste