Liekola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liekola

Liekola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Liekola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 64

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liekola on noin sijalla 9 500.

Liekola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liekola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liekola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–2000

Sana Liekola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Liekola

Liekola (paikannimi)Katuosoitteissa

Liekola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liekola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liekola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liekolankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liekola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Liekolat ulkomailla

Ruotsissa Liekola oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиекола ("Lijekola") tarkoittaa nimeä Liekola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lien Liekola tai Lieto Liekola.

Samankaltaisia nimiä kuin Liekola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liekola i Finland. Surname Liekola in Finland.

©Tuomas Salste