Lietzén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lietzén

Lietzén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lietzénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 114

v. 2015 114

v. 2016 112

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lietzén on noin sijalla 6 100.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (z, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Lietzén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lietzén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Lietzen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lieto Lietzén tai Lien Lietzén.

Samankaltaisia nimiä kuin Lietzén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lietzen.com, lietzen.fi, lietzen.net, lietzen.org, lietzen.eu, lietzen.info, lietzen.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lietzén i Finland. Surname Lietzén in Finland.

©Tuomas Salste