Lievetmursu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lievetmursu

Lievetmursu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lievetmursu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lievetmursu on noin sijalla 18 000.

Lievetmursu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lievetmursu on melko pitkä nimi.

Lievetmursu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lievetmursu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиеветмурсу ("Lijevetmursu") tarkoittaa nimeä Lievetmursu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liefwetmursu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lievetmursu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lien Lievetmursu tai Lieto Lievetmursu.

Samankaltaisia nimiä kuin Lievetmursu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lievetmursu i Finland. Surname Lievetmursu in Finland.

©Tuomas Salste