Liinavuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liinavuori

Liinavuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Liinavuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liinavuori on noin sijalla 22 000.

Liinavuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liinavuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liinavuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Liinavuori

Liinavuori (paikannimi)Katuosoitteissa

Liinavuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liinavuori jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liinavuori esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liinavuorentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liinavuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лийнавуори ("Lijnavuori") tarkoittaa nimeä Liinavuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lijnafwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liinavuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liina Liinavuori tai Liinus Liinavuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Liinavuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liinavuori i Finland. Surname Liinavuori in Finland.

©Tuomas Salste