Liiten: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liiten

Liiten on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Liiten-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 64

v. 2015 65

v. 2016 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liiten on noin sijalla 9 400.

Liiten-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liiten on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liiten ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Liiten on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Liiten on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Liiten ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Liiten-nimisiä on 64.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–1988

Sana Liiten esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Liiten-suku ulkomailla

Ruotsissa Liiten oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лийтен ("Lijten") tarkoittaa nimeä Liiten. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lii Liiten tai Liiban Liiten.

Samankaltaisia nimiä kuin Liiten

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liiten i Finland. Surname Liiten in Finland.

©Tuomas Salste