Liitsola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liitsola

Liitsola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Liitsolien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liitsola on noin sijalla 19 000.

Liitsola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liitsola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liitsola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Liitsola

Liitsola (paikannimi)Katuosoitteissa

Liitsola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liitsola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liitsola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liitsolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liitsola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лийтсола ("Lijtsola") tarkoittaa nimeä Liitsola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lijtzola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liitsola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lii Liitsola tai Liiban Liitsola.

Samankaltaisia nimiä kuin Liitsola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liitsola i Finland. Surname Liitsola in Finland.

©Tuomas Salste