Liljedahl: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liljedahl

Liljedahl on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Liljedahlien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 84

v. 2015 86

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liljedahl on noin sijalla 7 600.

Liljedahl-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liljedahl on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liljedahl ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Liljedal. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Liljedahl esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Liljedahl osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Liljedahl esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liljedahlinkatu, Liljedahlsgatan. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Liljedahlit ulkomailla

Ruotsissa Liljedahl oli 1 675 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Liljedahl oli 100 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Liljedahl on ollut 73 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

85167573100
Liljedahlit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 335 henkeä, joiden sukunimi oli LILJEDAHL.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liljen Liljedahl tai Lillebror Liljedahl.

Samankaltaisia nimiä kuin Liljedahl

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liljedahl i Finland. Surname Liljedahl in Finland.

©Tuomas Salste