Liljendal: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liljendal

Liljendal on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Liljendal-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 63

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liljendal on noin sijalla 9 600.

Liljendal-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Liljendal on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liljendal ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Liljendahl. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1919–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1994

Sana Liljendal esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Liljendal

Liljendal (paikannimi)Katuosoitteissa

Liljendal on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liljendal jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liljendal esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liljendal, Liljendalgatan, Liljendalsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liljendal-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Liljendal-suku ulkomailla

Ruotsissa Liljendal oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Liljendal on ollut 54 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

621854
Liljendal Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liljen Liljendal tai Lillebror Liljendal.

Samankaltaisia nimiä kuin Liljendal

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: liljendal.com, liljendal.eu, liljendal.fi, liljendal.info, liljendal.org, liljendal.name, liljendal.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liljendal i Finland. Surname Liljendal in Finland.

©Tuomas Salste