Lill-Smeds: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lill-Smeds

Lill-Smeds on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lill-Smedsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lill-Smeds on noin sijalla 15 000.

Lill-Smeds-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lill-Smeds on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lill-Smeds ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Lill-Smeds on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Lill-Smeds on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Lill-Smeds ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Lill-Smeds-nimisiä on 35.

Lill-Smedsit ulkomailla

Ruotsissa Lill-Smeds oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lill Lill-Smeds tai Lillebror Lill-Smeds.

Samankaltaisia nimiä kuin Lill-Smeds

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lill-Smeds i Finland. Surname Lill-Smeds in Finland.

©Tuomas Salste