Lillback: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lillback

Lillback on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lillbackien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lillback on noin sijalla 21 000.

Lillback-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Lillback on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lillback ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Lillback

Lillback (paikannimi)Katuosoitteissa

Lillback on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lillback jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lillback esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lillback, Lillbacksgränden, Lillbackvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lillback-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lillbackit ulkomailla

Ruotsissa Lillback oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lill Lillback tai Lillebror Lillback.

Samankaltaisia nimiä kuin Lillback

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lillback i Finland. Surname Lillback in Finland.

©Tuomas Salste