Lilleberg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lilleberg

Lilleberg on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lillebergien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 116

v. 2016 119

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lilleberg on noin sijalla 5 800.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Lilleberg on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lilleberg ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lilleberg esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Lilleberg osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lilleberg esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lillebergintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Lillebergit ulkomailla

Ruotsissa Lilleberg oli 87 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Lilleberg oli 225 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

11987225
Lillebergit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 146 henkeä, joiden sukunimi oli LILLEBERG.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lillebror Lilleberg tai Lillemor Lilleberg.

Samankaltaisia nimiä kuin Lilleberg

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lilleberg.com, lilleberg.eu, lilleberg.fi, lilleberg.info, lilleberg.name, lilleberg.net, lilleberg.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lilleberg i Finland. Surname Lilleberg in Finland.

©Tuomas Salste