Lindgård: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lindgård

Lindgård on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lindgårdien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 85

v. 2015 86

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lindgård on noin sijalla 7 600.

Lindgård-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (å). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Lindgård on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lindgård ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1966–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lindgård esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lindgård

Lindgård (paikannimi)Katuosoitteissa

Lindgård on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lindgård jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lindgård esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lindgårdintie, Lindgårdsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lindgård-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lindgårdit ulkomailla

Ruotsissa Lindgård oli 70 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Lindgård oli 136 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Lindgård on ollut 19 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

857019136
Lindgårdit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Lindgard tai Lindgaard, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linda Lindgård tai Lino Lindgård.

Samankaltaisia nimiä kuin Lindgård

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lindgård i Finland. Surname Lindgård in Finland.

©Tuomas Salste