Lindgrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lindgrén

Lindgrén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lindgrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 156

v. 2015 156

v. 2016 154

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lindgrén on noin sijalla 4 700.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Lindgrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lindgrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Lindgren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1902
Lakanneet yritykset
perust. 1990–1996

Sana Lindgrén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Lindgrénit ulkomailla

Norjassa Lindgren oli 829 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 86 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 7 256 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 137 henkeä, joiden sukunimi oli LINDGREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linda Lindgrén tai Lino Lindgrén.

Samankaltaisia nimiä kuin Lindgrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lindgren.com, lindgren.eu, lindgren.fi, lindgren.info, lindgren.net, lindgren.name, lindgren.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lindgrén i Finland. Surname Lindgrén in Finland.

©Tuomas Salste