Linjala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Linjala

Linjala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Linjala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 105

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Linjala on noin sijalla 6 400.

Linjala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Linjala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1988

Sana Linjala tai Linjalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Linjala

Linjala (paikannimi)Katuosoitteissa

Linjala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 36 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Linjala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Linjala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Linjala, Linjalankuja, Linjalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Linjala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линьяла tarkoittaa nimeä Linjala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lin Linjala.

Samankaltaisia nimiä kuin Linjala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: linjala.com, linjala.eu, linjala.fi, linjala.info, linjala.name, linjala.net, linjala.org, linjalat.com, linjalat.eu, linjalat.fi, linjalat.info, linjalat.name, linjalat.net, linjalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Linjala i Finland. Surname Linjala in Finland.

©Tuomas Salste