Linnainmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Linnainmaa

Linnainmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Linnainmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 114

v. 2016 114

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Linnainmaa on noin sijalla 6 000.

Linnainmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Linnainmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1948–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Linnainmaa tai Linnainmaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Linnainmaa

Linnainmaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Linnainmaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Linnainmaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Linnainmaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Linnainmaankatu, Linnainmaanraitti. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Linnainmaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линнайнмаа tarkoittaa nimeä Linnainmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linn Linnainmaa tai Lino Linnainmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Linnainmaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: linnainmaa.com, linnainmaa.fi, linnainmaa.eu, linnainmaa.info, linnainmaa.name, linnainmaa.net, linnainmaa.org, linnainmaat.com, linnainmaat.eu, linnainmaat.fi, linnainmaat.info, linnainmaat.name, linnainmaat.net, linnainmaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Linnainmaa i Finland. Surname Linnainmaa in Finland.

©Tuomas Salste