Linnainsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Linnainsaari

Linnainsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Linnainsaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Linnainsaari on noin sijalla 17 000.

Linnainsaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Linnainsaari on melko pitkä nimi.

Linnainsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Linnainsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линнайнсаари tarkoittaa nimeä Linnainsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Linnainsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Linnainsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linn Linnainsaari tai Lino Linnainsaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Linnainsaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Linnainsaari i Finland. Surname Linnainsaari in Finland.

©Tuomas Salste