Linnapuomi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Linnapuomi

Linnapuomi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Linnapuomi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Linnapuomi on noin sijalla 13 000.

Linnapuomi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Linnapuomi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Linnapuomi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линнапуоми tarkoittaa nimeä Linnapuomi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Linnapoomj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Linnapuomi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Linn Linnapuomi tai Lino Linnapuomi.

Samankaltaisia nimiä kuin Linnapuomi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Linnapuomi i Finland. Surname Linnapuomi in Finland.

©Tuomas Salste