Lintilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lintilä

Lintilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lintilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 114

v. 2015 114

v. 2016 113

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lintilä on noin sijalla 6 100.

Lintilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lintilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Lintilä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Lintilä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Lintilä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 34 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Lintilä-nimisiä on 113.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1972
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lintilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lintilä

Lintilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Lintilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lintilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lintilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lintilänkulma, Lintiläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lintilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линтиля ("Lintilja") tarkoittaa nimeä Lintilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Lintila tai Lintilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lin Lintilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Lintilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lintila.net, lintila.com, lintila.eu, lintila.fi, lintila.info, lintila.name, lintila.org, lintilat.com, lintilat.eu, lintilat.fi, lintilat.info, lintilat.name, lintilat.net, lintilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lintilä i Finland. Surname Lintilä in Finland.

©Tuomas Salste