Lintulaakso: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lintulaakso

Lintulaakso on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lintulaaksojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 35

v. 2017 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lintulaakso on noin sijalla 15 000.

Lintulaakso-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lintulaakso on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lintulaaksoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Lintulaakson asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Lintulaakso osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Lintulaakso esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lintulaaksontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Линтулааксо tarkoittaa nimeä Lintulaakso. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lindulaxå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lintulaakso olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lina Lintulaakso tai Linus Lintulaakso.

Samankaltaisia nimiä kuin Lintulaakso

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Lintulaakso, Finland.

©Tuomas Salste