Liukko-Sipi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liukko-Sipi

Liukko-Sipi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Liukko-Sipien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liukko-Sipi on noin sijalla 14 000.

Liukko-Sipi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Liukko-Sipi on melko pitkä nimi.

Liukko-Sipi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liukko-Sipi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиукко-Сипи tarkoittaa nimeä Liukko-Sipi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liucko=Sipj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liukko-Sipi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liubov Liukko-Sipi.

Samankaltaisia nimiä kuin Liukko-Sipi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liukko-Sipi i Finland. Surname Liukko-Sipi in Finland.

©Tuomas Salste