Liuksiala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Liuksiala

Liuksiala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Liuksiala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 143

v. 2015 145

v. 2016 144

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Liuksiala on noin sijalla 5 000.

Liuksiala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Liuksiala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2006

Sana Liuksiala tai Liuksialan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Liuksiala

Liuksiala (paikannimi)Katuosoitteissa

Liuksiala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Liuksiala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Liuksiala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Liuksialankuja, Liuksialantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Liuksiala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лиуксиала tarkoittaa nimeä Liuksiala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Liuxiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Liuksiala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Liubov Liuksiala.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: liuksiala.com, liuksiala.eu, liuksiala.fi, liuksiala.info, liuksiala.name, liuksiala.net, liuksiala.org, liuksialat.com, liuksialat.eu, liuksialat.fi, liuksialat.info, liuksialat.name, liuksialat.net, liuksialat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Liuksiala i Finland. Surname Liuksiala in Finland.

©Tuomas Salste